Welcome ! :)
aaaa
petak, 8. srpnja 2016.
Prestanite jesti OVO svakog dana! Može imati užasne posljedice na vas pa čak i smrt!
Bezbrižno pripremljena hrana može biti štetna pa čak i opasna po vaš život. Da biste izbjegli trovanje hranom, trebate hranu pravilno pripremiti i pravilno sačuvati. Međutim, postoje namirnice koje su prirodno otrovne.
Specijaliteti koji imaju svoje toksične strane
Gljive – Ne zaboravite da je oko 6% otrovnih gljiva. Njihov otrov je fatalan.
Rabarbara – zeleno lišće sadrži oksalnu kiselinu. Dakle, možete dobiti bubrežne kamence, ali ako jedete veće količine, to može biti kobno.
Jabuke – sjemenke sadrže cijanid. Ako ih jedete u velikim količinama, možda možete dobiti trovanje. Nemojte zaboraviti bacate sjeme.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar