Welcome ! :)

aaaa

ponedjeljak, 25. srpnja 2016.

(FOTO) HRABRI ANĐEO: Džulijana (5) čekala da smrt dođe po nju obučena kao princeza


Teško bolesna devojčica smrt je čekala kod kuće, jer leka za njenu bolest nije bilo. Bolovala je od neizlečivog mišićnog poremećaja, a roditelji nisu hteli da zadnje dane provede u bolnici.


Iako pred kraj više nije mogla da miče ruke i noge, 5-godišnja Džulijana nije gubila energiju. Svaki dan je želela da bude obučena kao princeza, da joj nokti budu nalakirani, s tijarom na glavi i pretvarala se da organizuje čajanku za prijatelje. Sve oko nje moralo je biti šareno i svetlucavo.




Pre nekoliko dana je umrla, a skrhkani roditelji odlučili su da je isprate na poslednji počinak onako kako bi to njoj bilo najdraže - umesto parastosa, organizovali su čajanku u lokalnoj crkvi.

Nisu hteli mračnu sahranu već su crkvu ukrasili šarenim i svetlucavim detaljima s mnogo ružičaste boje i balona. Svi koji su došli bili su obučeni u šarenu odeću prepunu cvetića.

Na jednom stolu bilo je mnoštvo njenih starih igračaka i najdražih lutkica koje su gosti mogli da ponesu kući za uspomenu na devojčicu. Fotografije s njene poslednje čajanke nisu objavili.


kurir.rs

Nema komentara:

Objavi komentar