Welcome ! :)

aaaa

srijeda, 27. srpnja 2016.

Samo jednim pogledom na svoj VRAT možete reći da li imate bakterije, parazite ili čak rak!



Limfni čvorovi su važan dio imunološkog i limfnog sustava koji pomažu vašem tijelu u borbi protiv infekcija i bolesti. Oni su mali, u obliku zrna žlijezde koje nose hranjive tvari, tekućine i otpada između krvotoku i tkiva. Općenito, limfni čvorovi nisu bolni, a vjerojatno nećete ih ni osjetiti. Problem je kada limfni čvorovi postaju otečeni.

Kada limfni čvorovi nabubri na određenoj lokaciji kao što je vrat, to bi moglo ukazivati na manje infekcije poput prehlade ili nešto ozbiljnije, kao što je ozljeda, upala, ili čak rak.

Povećani limfni čvorovi mogu se pojaviti mali kao zrno graška ili veliki kao trešnja. Važno je napomenuti da povećani limfni čvorovi nisu uvijek znak bolesti. Na primjer, limfni čvorovi se mogu pojaviti manji od centimetra u veličini. Međutim, kad nabubri, oni će se dvostruko ili trostruko uvečati do tačke gdje se može osjetiti.

Njih je najbolje kada se pojave otići kod ljekara i provjeriti, ali ukoliko su u pitanju ti manji možete ih kući liječiti.

Češnjak je poznati prirodni anti-upalni i antibakterijski biljni lijek koji se bori protiv infekcija i podržava imunološki sustav. Češnjak će smanjiti oticanje i upalu kada je limfni čvor natečen.

narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar