Welcome ! :)

aaaa

srijeda, 27. srpnja 2016.

TRODNEVNA DETOKSIKACIJA debelog crijeva, jetre i pluća: Uklanja sve otrove, masti i višak vode!



Za 72 sata ovom detoksikacijom osjećat ćete se preporođeno i zdravo!

Ispiranje toksina iz tijela je vrlo važan proces ako želite imati savršeno zdravlje, a također može učiniti da se osjećate bolje. Na primjer pluća treba čistiti s vremena na vrijeme, pogotovo ako ste pušač. Budući da smo izloženi otrovima svaki dan, važno je koristiti cijeli kapacitet pluća i držati ih čistima.

Tretman koji ćemo vam predstaviti u nastavku traje 3 dana i očistiti će vaše debelo crijevo, jetru i pluća. Dva dana prije tretmana trebali biste prestati sa konzumiranjem mliječnih proizvoda, jer tijelo treba da se oslobodi od otrova iz tih proizvoda.

Također bi trebali popiti šolju biljnog čaja prije spavanja jedan dan prije početka liječenja, to će vam pomoći ukloniti sve toksine iz utrobe.



Metoda čišćenja od 3 dana

Početkom prvog dana popiti 300 ml. vode pomiješane s limunovim sokom prije doručka, a onda slijedi  300 ml. soka od grejpa – ako vam je ukus puno jak, piti istu količinu soka od ananasa. Oba soka sadrže visoku količinu sredstava za prevenciju raka koja mogu poboljšati sposobnost dišnog sustava.

Sljedeći korak je da pijete 300 ml. svježeg soka od mrkve između doručka i ručka kako bi alkalizovalo krv. Za vrijeme ručka, također treba popiti 400 ml. kalijem bogat shake ili sok koji sličan učinak – sok od banana, kruške ili marelice trebao bi biti dobar za ovaj korak. megagiga.info

2 komentara: