Welcome ! :)

aaaa

nedjelja, 17. srpnja 2016.

Ako se sa njegove kože svaka dva sata ne ukloni OVO umrijet će! Tužna priča o malom dječaku (VIDEO)




Nadahnjujuća priča malog borca!




Roditelji malog Evana Fasciana bili su šokirani 2011. kada su prvi put vidjeli svog dječaka. Bio je jedva prepoznatljiv kao ljudsko dijete.

Njegovo nježno tijelo bilo je prekriveno tvrdim ljuskama. Oči su mu bile tako obloženo da ih nije mogao otvoriti nekoliko sedmica. On je proveo dva mjeseca u bolnici prmajući posebnu njegu.

Evan ima bolest kože pod nazivom ihtioza. Koža mu raste tako brzo da se grade ljuske koje se drže zajedno i stežu njegove pokrete. Ako se ove ljuske revodno ne uklanjaju, Evan će na kraju umrijeti od te bolesti. Liječnici su upozorili Evanove roditelje da on vjerojatno neće dugo živjeti. Njegova bolest se smatra neizlječivom, ali oni nisu znali koliki je borbeni duh ove porodice.
Evan je nedavno napunio 5 godina. Ime “Evan” znači “borac”, a on nije mogao dobiti više odgovarajući naziv. Od dolaska na ovaj svijet, Evan se borio svaki dan za život. Njegova majka ga kupa dva puta dnevno, omekšavanje ljuske olakšava njihovo uklanjanje.

Njegovi roditelji moraju biti sigurni da im sin jede dovoljno. Takve brzorastuće opekline na koži troše puno kalorija da je teško biti uvjeren da li dobiva dovoljno hrane.

Evan može govoriti, ali njegove motoričke sposobnosti su teško pogođene zbog ovog stanja. On nije u stanju hodati, ali je majstor za puzanje i pronalazi svoj put oko kuće na sve četiri. Kada je njegov mlađi brat, 19-mjesečna beba Vincenzo, naučio hodati, Evan nije bio nimalo ljubomoran – on je bio oduševljen i ponosan na svog brata!

Evan je nedavno krenuo u školu. Njegova majka je objasnila njegovim kolegama zašto Evan izgleda malo drugačije od druge djece. Srećom njegovi novi prijatelji reagirali su na najbolji mogući način i tretiraju ga ljubazno.

Iako je njegov rizik od infekcije velik Evanovi roditelji žele biti sigurni da njihov sin ima normalan život što je više moguće.

Pogledajte njegovi priču u videu ispod:


info
narodnamedicina.

Nema komentara:

Objavi komentar