Welcome ! :)

aaaa

ponedjeljak, 27. lipnja 2016.

RECITE ZBOGOM BUBREŽNOM KAMENCU POMOĆU OVOG NAPITKA!!




Prema statističkim podacima, više od 26 milijuna Amerikanaca patI od bolesti bubrega, dok je jedna na svake tri odrasle osobe u ozbiljnoj potencijalnoj opasnosti. Medicinski stručnjaci tvrde da  bolest bubrega ubija više ljudi u SAD-u od raka ili bolesti srca!
Bubrežni kamenci su male tvrde naslage unutar  bubrega koji mogu uzrokovati ozbiljne probleme. Oni se javljaju zbog pretjeranog konzumiranja mesa i nedostatka povrća ili nedovoljnog unosa vode. Bubrežni kamenci nastaju kada vaš urin sadrži više kristala nego tekućine.kristala kao što su kalcij, oksalat i mokraćne kiseline . Standardni medicinski tretman  je kalijev citrat. Prema nedavnom istraživanju, limun ima nevjerojatnu sposobnost da  rastopiti i smanji bubrežni kamenac, što je razlog zašto je  preporučena popularna limu terapija.

Kako radi?
Limunska kiselina u limun inhibira stvaranje kamena i razbija  malo kamenje u bubrezima –  što je veća količina kiseline u urinu, bolje  ste zaštićeni od bubrežnog kamenca. Limunska kiselina čini vaš urin nepovoljnim za bubrežni kamenac, i razbija  kamenčiće prevlačenjem i na taj način sprečava druge materijale da se talože na kamenac.

Farmaceutski obil limunske kiseline kalijev citrat preporučuje se za liječenje bubrežnih kamenaca. Međutim, to je skupo, a potrebno vam je oko 12 tableta  dnevno. Umjesto da ih koristite, možete probati ovaj recept koji će razbiti  bubrežni kamenac u tijelu i spriječiti nove formacije.

Tretman je jednostavan – morate popiti 4 unce čistog soka od limuna ili 32 unce limunade svaki dan. To će dati  tijelu sistu količinu limunske kiseline kao propisani lijekovi.

Nema komentara:

Objavi komentar