Welcome ! :)

aaaa

srijeda, 29. lipnja 2016.

JEDAN OD NAJBOLJIH LIJEKOVA ZA KRONIČNI UMOR



Zbog čega se javlja kronični umor i kako protiv njega? Pročitajte na tu temu u nastavku teksta koji vam donosimo. Također, naučite pripremiti prirodni lijek protiv kroničnog umora.
Kronično umorni postajete zbog zadržavanja toksina u tijelu.
Tada patite od nadutosti u stomaku, te imate problema sa cirkulacijom.
Kako bi izbjegli znatno zadržavanje toksina u krvi potrebno je s vremena na vrijeme uraditi čišćenje organizma. Već smo kazali kako su toksini glavni krivac za kronični umor, pa kako onda da ih uklonimo?
Opisane tegobe možete odstraniti pomoću jednostavnog pripravka iz vaše kuhinje. Sve što vam treba za ovaj prirodni lijek je domaći češnjak i kvalitetno domaće crno vino. Ovaj ljekoviti napitak čisti krv, uklanjajući višak masnoće i soli iz organizma te ubrzava metabolizam.
Sastojci za pripremu su: 12 češnja češnjaka pola litre kvalitetnog crnog vina.
Priprema lijeka: Češnjeve češnjaka očistite, narežite na četvrtine i stavite u staklenku. Dodajte pola litre crnog vina i posudu dobro zatvorite. Držite staklenku na sunčanom mjestu oko dva tjedna. Svaki dan je nekoliko puta protresite, kako bi se sastojci bolje izmiješali. Nakon dva tjedna, procijedite sadržaj staklenke i stavite u staklenu bocu.
Uzimajte 1 čajnu žličicu tri puta dnevno, u periodu od mjesec dana.
Važna napomena: Ovo je snažan napitak za čišćenje i jačanje krvi pa ga primjenjujte s razmakom od 6 mjeseci između dva tretmana čišćenja.
Izvor: www.kakolijeciti.com

Nema komentara:

Objavi komentar