Welcome ! :)

aaaa

ponedjeljak, 27. lipnja 2016.

Pivski kvasac za gojenje, apetit, mišićnu masu, grudi




U ovom članku čitajte:

– Pivski kvasac za gojenje (debljanje)
– Kvasac za apetit
– Za mišićnu masu
– Za rast grudi
– Pivski kvasac u tabletama ili prahu ?
Iako je možda nedovoljno primenjivan prirodni lek, tek dobro je poznato da se pivski kvasac smatra jednim od boljih sredstava za lečenje različitih oboljenja i otklanjanje brojnih neprijatnih stanja, ali i za poboljšanje kvaliteta kože, kose i noktiju, između ostalog.

Poznato je da, između ostalog štiti jetru, te održava ravnotežu crevne flore, a utiče i na poboljšanje varenja, te otklanja mučninu. Izuzetno je bogat vitaminima B grupe, ali i mnogim drugim hranljivim sastojcima.



Pivski kvasac za gojenje (debljanje) i apetit

Iako je mnogo više ljudi koji muku muče sa viškom kilograma, te pokušavaju da nađu način da ih se oslobode, ne treba zaboraviti da postoje i osobe koje ne uspevaju da se ugoje ili iz nekog razloga imaju slab apetit.
Tu na scenu stupa pivski kvasac za gojenje, odnosno debljanje i apetit, jer se smatra jednim od boljih prirodnih sredstava za ovu namenu.

Pored toga što sadrži B vitamin, koji je zaslužan za poboljšanje apetita, pivski kvasac je izuzetno bogat proteinima, što sve zajedno pozitivno utiče na poboljšanje apetita, a tim i na gojenje.

Pivski kvasac za gojenje

Smatra se da se pivski kvasac za gojenje od davnina koristio u narodnoj medicini i to naročito kod slabašne dece, koja nikako nisu mogla da se ugoje, te su imala slabiji apetit.

Uz vitamine B kompleksa kao i proteine, pivski kvasac sadrži i veliki broj različitih hranljivih materija, a na prvom mestu gvožđa, magnezijuma i cinka, ali i selena, zbog čega se smatra odličnim saveznikom ne samo za gojenje i za apetit, već i za negu kože, ali i za povećanje mišićne mase.

Slično>>> Dijeta za gojenje – debljanje

Pivski kvasac za apetit

Zahvaljujući vitaminima B grupe kojih ima u velikoj meri, često se može čuti da se koristi i pivski kvasac za apetit, odnosno za njegovo poboljšanje. Razlog za to jeste što se upravo B vitamin smatra glavnim ” krivcem ” za povećanje apetita.

Pivski kvasac za mišićnu masu

Pored ostalih sfera upotrebe često se preporučuje i pivski kvasac za mišićnu masu. Razlog za to što brojni vitamini kojih ima u pivskom kvascu ne utiču samo na poboljšanje apetita, već i na izgradnju mišića, pa se pivski kvasac često preporučuje svim koji žele da se ugoje i dobiju mišićnu masu.

Međutim, treba biti pažljiv sa upotrebom pivskog kvasca bez obzira u koju ga svrhu koristili. Najčešće se preporučuje da se koristi dva puta u toku godine, a kura treba da traje 30 dana, nakon čega su rezultati vidljivi. Naravno, pivski kvasac nije nikakav magični napitak. Zato je neophodno da obratite pažnju i na regulaciju ishrane, ali i povećanu fizičku aktivnost kako bi uticaj koji ima pivski kvasac na organizam bio zaista vidljiv.

Povezano>>>   Pivski kvasac kao lek

Pivski kvasac za rast grudi
Iako se može pročitati informacija da se čak koristi pivski kvasac za rast grudi, to svakako treba uzeti sa velikom dozom rezerve. Prema iskustvima pojedinih korisnika nekolicini se jeste dogodilo da im grudi nezantno dobiju na volumenu, ali to su još uvek neproverena svojstva pivskog kvasca.

Pivski kvasac u tabletama ili prahu ?

Ukoliko se dvoumite da li je bolji pivski kvasac u tabletama ili prahu, valjalo bi da imate na umu da kada se koristi pivski kvasac u prahu, koji ćete pomešati sa vodom ( obavezno ), organizam uspeva u potpunosti da iskoristi sve hranljive sastojke. Tako da je sasvim jasan i odgovor na pitanje da li je bolje koristiti pivski kvasac u tabletama ili prahu.

Nema komentara:

Objavi komentar