Welcome ! :)

aaaa

petak, 22. srpnja 2016.

Moja baka je pila ovaj ĆAJ! Rezultat: Riješila se NATEKLIH NOGU ZAUVIJEK!



Bezbroj ljudi pati od natečenih nogu, koje mogu biti uzrokovane različitim faktorima uključujući nezdravu ishranu, slabu cirkulaciju krvi, višak kilograma, menstrualni ciklus i trudnoću. Da brzo olakšate bol, trebate podići noge 30 centimetara više dok ležite. S druge strane, čaj od peršuna je jedan od najefikasnijih prirodnih lijekova u slučaju otečenih nogu, zato što uklanja nagomilanu tekućinu iz vašeg tijela. Bogat kalijem, paeršun je veoma značajan za tijelo. Za razlliku od frugih umjetnih dijuretika koji smanjuju nivo kalija, peršune nema negativne efekte na organizam.

Najbolja opcija za peršun jeste da ga konzumirate sirovog i organskog, sa posebnim akcentom na lišće, korijenje i sjemena
– oni daju najbolje rezultate i liječe vaš organizam.

Evo kako da pripremite čaj od peršuna:
Isjeckajte malo svježeg lišća od peršuna i korijena. Dobro ih promiješajte. Dolijte u lonac 500 ml vode i ostavite da prokuha. Onda, dodajte 5 čajnih kašika smjese u vodu i kuhajte ih još pet minuta. Nakon toga, ostavite čaj sa strane da se hladi nekih 20 minuta. Onda ga iscijedite i pijte 3 puta dnevno. Ubrzo ćete primijetiti rezultate i otečenost će nestati.


narodnilijekovi.info

Nema komentara:

Objavi komentar