Welcome ! :)

aaaa

petak, 22. srpnja 2016.

ZASTRAŠUJUĆA PROROČANSTVA najboljeg svjestskog astrologa: DOLAZE UŽASNA VREMENA ZA SVIJET!




Astrolog Pavel Globa iz Rusije svoja predskazanja prvi put je objavio početkom 80-ih godina prošlog stoljeća. Tada je predvidio raspad SSSR-a, kao i to da će u ljeto 1991. na ulicama Moskve biti postavljeni tenkovi, ali i da će se Ukrajina raspasti u 2014. godini.
Oko 85 % njegovih predviđanja se ostvarilo! Najavio je da će 2014. biti godina visokog rizika, i upozorio na avionske letove.

Ali to nije sve, naježiti ćete se kada pročitate ostatak texta.



Ekonomska kriza, će se produžiti do 2020. godine, preoblikovati će geopolitičku kartu svijeta. SAD čekaju izrazito teška vremena, a Ukrajina i Evropska unija će nestati.

Umjesto jedne Evropske unije biti će oformljeno nekoliko saveza. Baltičke zemlje i zemlje Skandinavije formirati će Sjeverni savez. Francuska, Italija i Španija će se spojiti u Južnoevropski savez itd.

“Za dolar će naredne dve godine biti posebno teške, iako se kolaps američkog dolara još neće desiti.. Najteže vrijeme za dolar će biti 2017-2018. Dolar će potpuno pasti, novčanice će ljepiti preko zidova i neće se znati gdje više sa toliko novčanica, ali neće vrijediti ništa. U tom smislu, euro je sigurnija valuta”, rekao je Globa.

NATO blok će prvo ojačati, ali onda će prestati da postoji.
Velike promjene u Rusiji će se, kako tvrdi, dogoditi od 2014. do 2016. godine. Po njegovim predviđanjima, svijetu prijete ekonomska i geopolitička katastrofa do kraja 2020. godine: sve države će preživjeti užasna vremena, ali će na kraju svih tih teških godina Rusija postati moćna imperija i novi svjetski lider.

Na kraju 2020. čitavo čovječanstvo će se napokon oprostiti od krize, koja će dobiti ime “Druga velika depresija”.

On još napominje:
“Najvjerovatnije, u julu-avgustu treba očekivati veliki broj avionskih nesreća, pa bih savjetovao da svi izbjegavaju letove u svim pravcima u ovom periodu. U decembru i januaru 2015. strašno će porasti opasnost od zemljotresa, posebno u predjelu voda Pacifika.
Nakon krize, u narednih 30 godina, do 2050, u Rusiji će trajati renesansa– vlast će 2020. ili 2021. preuzeti moćna osoba nazvana „jahač na bijelom konju”. On neće dugo vladati, ali će ostaviti veliki trag u Rusiji.

narodnilijekovi.info

Nema komentara:

Objavi komentar