Welcome ! :)

aaaa

nedjelja, 17. srpnja 2016.

Kako UBRZATI uklanjanje toksina stimulacijom jetre sa ovim zaboravljenim korisnim biljkama?




Ako ste pod vremenskim uticajem u posljednje vrijeme ili živite u gradu sa visokom razinom zagađenja ili zagađenja voda, probajte sljedeće biljke.
Vaša jetra će vam zahvaliti za to.


 


Čičkovo mlijeko
Čičkovo mlijeko je odlično za tretman alkoholnog hepatitisa, virusnog hepatitisa i alkoholne ciroze. Biljka također poboljšava funkciju jetre i povećava preživljavanje kod ljudi sa cirozom ili kroničnim hepatitisom. Čak štiti jetru od toksina, trovanja gljiva i droge kao što su acetaminofen.

Jedan spoj u ovom čičku, silimarin, zaustavlja ćelije raka od podjele i reprodukcije, skraćuje životni vijek ćelija raka i smanjuje dotok krvi do tumora.

Korijen cikorije
Ovaj korijen ima veliku anamnezu u rimskoj, perzijskoj, arapskoj i indijskoj tradiciji. Obično se koristi da pomogne kod liječenja žutice, žučne kese i jetre. To se koristi u borbi protiv upala, zatvora, probavnih smetnji, depresije, i glavobolje.
Blaženi čkalj
Blaženi čkalj je gorak tonik koji se često koristi za sprečavanje gasova i nadutosti uzrokovane masnim obrocima. Ona promovira detoksikacija povećanjem urina i znoja, Takođe pomaže samoj jetri i podržava njenu vlastitu detoksikaciju i regeneraciju.


narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar