Welcome ! :)

aaaa

utorak, 19. srpnja 2016.

Jednostavan trik za uklanjanje opasnih TOKSINA iz tijela kroz STOPALA, preko noći!



Jedemo puno stvari tokom dana i većina tih stvari nisu čiste ili očišćene kako treba. Čak i ako su poduzete mjere za pranje i Ti toksini zagađuju krv i druge tjelesne organe i naše tijelo naporno i danonoćno radi kako bi filtriralo te toksine u obliku urina ili znoja.

Ali sada ćemo vam otkriti jednostavan trik koji može izbaciti toksine iz vašeg tijela dok vi spavate! Sve što trebate učiniti jeste napraviti ove briljantne detox jastučiće, što može biti učinjeno jednostavno kod kuće i držati ih na nogama dok spavate.


Ovi jastučići su izvorno se koristili u Japanu, a poznato je da su vrlo učinkoviti u izbacivanju štetnih toksina iz tijela sa vrlo malo truda. Toksini su obično izbačeni iz tijela putem znoja i mokraće. Ovi jastučići koriste znoj da izbace toksine.

I ne samo to, jastučići također povećavaju cirkulaciju krvi osobe koja ih koristi. Oni također daju svježinu osobi i pomažu u ublažavanju bolova u zglobovima.

Sastojci
    Luk
    Češnjak
    Voda
    Ljepljiva Gaza
    Čarape
Priprema

Nasjeckajte luk i češnjak u fine komadiće i dodajte ih u kipuć vodu na nekoliko minuta. Nakon što voda prokuha, pustite da se ohladi.

Kad se smjesa dovoljno ohladi, nanesite smjesu na gazu, pazeći da ne namočite gazu previše. Primijeniti jastučiće na sredinu stopala. Staviti čarape i ići na spavanje. Ujutro ćete vidjeti kako je smjesa privukla toksine iz tijela


megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar