Welcome ! :)

aaaa

nedjelja, 17. srpnja 2016.

Dodajte 1 žličicu ove mješavine u svoju kafu kako bi smanjili SALO NA TRBUHU




Ne samo da je svježa šalica kafe topao i ukusan napitak ujutro, ona također ima višestruke zdravstvene koristi. Kofein u kafi može restartovati vaš metabolizam ujutro, ali u umjerenim količinama može promovirati zdravo srce i zaštititi od nekoliko bolesti.

Ako volite jutarnju šalicu , možete je iskoristiti da smanjite salo na trbuhu.
Dodavanje samo nekoliko jednostavnih sastojaka u svoju rutinsku šoljicu kafe pomoći će ubrzati vaš metabolizam, sagorijevati više kalorija.







Sve što trebate je dodati cimet, kokosovo ulje i med. Evo zašto se to radi:

Cimet
Cimet je poznat po svojim snažnim ljekovitim svojstvima stoljećima. To je antioksidans i ima protuupalna svojstva koja pomažu u borbi protiv infekcija i upala u tijelu. On također smanjuje razinu šećera u krvi u tijelu da bi imali osjećaj sitosti duže, pomaže u procesu mršavljenja.

Kokosovo ulje

Kokosovo ulje jeste masnoća, ali to je zdrava masnoća! Dok većina masti sadrži dugolančane masne kiseline, ulje kokosa se sastoji gotovo u cijelosti od srednjeg lanca masnih kiselina koje metaboliziraju drugačije. Oni se šalju ravno u jetru iz probavnog trakta, gdje su ili se koriste za energiju odmah ili se pretvorio u ketonska tijela, umjesto da se skladišti u tijelu u obliku masti. Kokosovo ulje je prirodni thermogenic, tako se povećava za metabolizam i potrošnju energije, čime se postiže učinkovito spaljivanja sala!

Med
Da, med sadrži šećer. Obično, kako bi se probavlja šećer, tijelo koristi pohranjene vitamine i minerale koji su neophodni za otapanje masti, smanjuje količinu vitamina i minerala u tijelu. Med zapravo sadrži hranjive tvari, uključujući željezo, natrij, kalij, fosfor, cinka i kalcija, pa se proces probave uravnotežen između šećera i hranjivih tvari.

Med je također dobar izvor vitamina, uključujući i folna kiselina, niacin, riboflavin, vitamin C i vitamin B6. Istraživanja su pokazala da med može povećati razinu dobrog kolesterola u tijelu, smanjuje stres na srce i omogućujući ljudima da vode više aktivan i zdrav život za daljnje promicanje mršavljenja. Vi ćete želite koristiti sirovi, nefiltrirani, nepasteriziranog organskog meda za najbolje rezultate.

Sastojci:

1 žličica cimeta
3/4 šalice kokosovog ulja
1/2 šalice sirovog meda
Upute:

Izmiješati sve sastojke zajedno dok ne dobijete glatku smjesu.
Spremite ga u čašu i pokriti ga.
Koristiti:

Kada sebi spremite svježu šalicu kafe ujutro, dodati 1-2 žličice pripremljene mješavine dok je još vruće.
Promiješati i piti!

Nema komentara:

Objavi komentar