Welcome ! :)

aaaa

nedjelja, 17. srpnja 2016.

SAVRŠEN OSMIJEH: Evo nekoliko trikova koji će vam pomoći sa opadajućim desnima!



Ne postoji ništa kao što je prilično lijep osmijeh. To je često prva stvar koju vidimo kad sretnemo novu osobu. Dok potamnjeli zubi se mogu popraviti relativno lako, desni su potpuno druga priča. Postoje različite razine recesije desni, što prije se krene to je lakše popraviti. Evo nekoliko stvari koje će vam pomoći ako imate uzmičuće desni!

1. Aloe vera ima antibakterijsko i protuupalno djelovanje. Možete koristiti gel izvađen iz postrojenja za četkanje zubi ili ga koristiti za ispiranje usta.

2. Mučkanje limunovog ulja može raditi čuda. Limunovo ulje može stimulirati formiranje tkiva, a također ima iznimno jaka anti-bakterijska svojstva, što omogućuje da očistite svoje desni.

3. Prestanite pušiti. Pušenje je povezano sa svim lošim stvarima u ustima, uključujući i bolesti desni.

4. Četkati ispravno i četkati često. Pobrinite se da koristite četkicu sa mekanim vlaknim za zube i nježno četkanje zubi. Ne primjenjivati previše priska ili možete oštetiti desni!

 


5. Koristite konac. Znamo, čišćenje zubnim koncem je najmrže svima, ali to je totalno potrebno. Konac može ukloniti plak sa mjesta gdje četkica ne može. Budite oprezni da ne bude previše grub ipak.

narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar