Welcome ! :)

aaaa

subota, 23. srpnja 2016.

Ona trlja Aloe Veru na svoju KOSU. Šta se događa nakon 5 minuta će vas IZNENADITI!



Ako mislite da vaša kosa ne raste tako brzo kao tuđa, onda ovaj članak baš za vas. Ovo je čudesna indijska formula za brzi rast kose, a vi ćete je zavoljeti. Ovaj recept je lagan, jednostavan i učinkovit.

Prvo će vam trebati kokosovo ulje i malo ricinusovog ulja koji se mogu naći u gotovo svakoj trgovini. Zatim, vitamin E kapsule koje možete pronaći u medicinskim trgovinama, Aloe vera lišća, te zdjelica.

Započnite rezanje aloe vera lista. Uklonite trnje i narezati ga vrlo lijepo od centra. Zatim sastružite gel sa nje vrlo jednostavno.

Sada uzmite list i masirajte ga na kožu glave. Možete masirati nasumično, a zatim prstima kako bi bili sigurni da je vaše vlasište pokriveno vrlo dobro.

Zatim, uzeti oko 1 kašike ricinusovog ulja i na to dodati oko jednu i pol do dvije kašike kokosovog ulja. Zatim, uzeti jednu vitamin E kapsulu i vrlo nježno je probušiti iglom ili bilo čime što je šiljasto.

Uzmite ovu smjesu od ulja i stavite u zdjelu s toplom vodom. Nemojte ovo ulje stavljati direktno na vatru ili mikrovalnu, jer to može biti vrlo opasno i zapaljivo. Nakon 5 minuta vaše vruće ulje bi trebalo biti spremno da se nanosi na kosu.



Masirajte ulje u vlasište 5 minuta. Nakon tih 5 minuta možete odmoriti glavu na bilo kojoj udobnoj površini, a možete koristiti i jastuk. Započnite masirati vlasište vrlo nježno. To je vrlo važno, jer poboljšava cirkulaciju krvi i pomaže rastu kose.
Učinite to 2-3 minuta. Nakon što ste završili, jednostavno vezati kosu u vrlo usku pletenicu. Ostaviti preko noći i oprati kosu sljedećeg jutra.

Vrlo dobra ideja je da spremite ovu smjesu u bocu i primijenite 4-5 puta sedmično. Čineći ovu metodu, vaš rast kose sigurno će se povećati za 40-50 posto. Primijetit ćete veliku razliku vrlo brzo.

megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar