Welcome ! :)

aaaa

utorak, 19. srpnja 2016.

NEVJEROVATNA METODA ZA NAJEFIKASNIJE ČIŠĆENJE: Uzimate kašika koliko imate godina!



Uklonite toksine i sav otpad iz vašeg organizma, jednostavno uz ovu fantastičnu metodu sa smeđom rižom. Pogledajte postupak…

Uzmite onoliko kašika smeđe riže koliko imate godina, isperite i sipajte u staklenu teglu. Napunite teglu toplom vodom, zatvorite poklopac i ostavite u frižideru.

Ujutro procijedite vodu, uzmite jednu kašiku smeđe riže i kuhajte je 3-4 minuta bez soli u vodi. Pojedite to na prazan stomak, najbolje je ujutro.


 


Preostalu rižu ponovo prelijte prokuhanom vodom i ostavite u frižideru do sljedećeg jutra. Ponavljajte ovaj proces svakog dana dok ne potrošite svu rižu iz tegle.

Tajna ove metode je u tome što smeđa riža ima kristalnu strukturu. Kada se zrna potope, skrob se uklanja i pojavljuju se ćelije. Riža se vari u crijevima, a ne u stomaku, tako da zrna djeluju kao apsorbenti. Na ovaj način se crijeva, krvni sudovi, zglobovi i drugi dijelovi tijela oslobađaju od toksina, teških metala i drugih štetnih supstanci.
Postoji samo jedan uslov, nakon što unesete smeđui rižu ujutro, ne bi trebalo da pijete niti jedete ništa naredna 3 sata.

Nakon ovog tretmana koji traje 2 sedmice, toksini počinju da izlaze kroz urin i stolicu, što ćete primjetiti po boji urina koji će postati mutan.

Ne zaboravite da unosite puno tečnosti, najmanje 2 litre dnevno, najbolje vodu i zeleni čaj.


narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar