Welcome ! :)

aaaa

ponedjeljak, 18. srpnja 2016.

Neobične promjene na grudima koje bi mogle značiti opasnost





Često pregledi grudi su vrlo važni, tako da će ih provjeriti, samo u slučaju da budete sigurani.
Tijekom svoje mjesečne preglede, evo jedanaest simptoma na koje bi trebali držati oko vanjska strana za to može ukazivati na ozbiljan problem. Ako ste pronašli neki od ovih simptoma zbog kojih je potrebno što prije obratite liječniku.

Smanjenja veličina grudi
Ova bolest ukazuje na gubitak težine, pa ako niste na dijeti, ali još uvijek gubite na težini savjetovati se s liječnikom.
Nagli rast u veličine grudi
Ovo nije siguran simptom raka, ali na neki način može biti znak. Grudi će se naduti i povlačiti odgovara Vašem redovnom mjesečnom ciklusu, tako da morate pratiti promjene za nekoliko mjeseci kako bi saznali ako su te promjene doista nenormalni.

Iritacija kože ispod grudi
Osjetljivi, svrbež, nadražena koža ispod grudi koji se ne mogu pripisati na odjevni predmet, deterdžent za pranje rublja, sezonske promjene, ili osobnu njegu proizvoda može biti znak upalnog raka dojke.

Različite veličine grudi
Žene, naravno, imaju asimetrične grudi, ali ono što može biti razlog za zabrinutost je nagli porast ili smanjenje u veličini ili obliku jedne dojke, a ne druge, pogotovo ako ta promjena ne vrati u normalu kroz tijek par mjesečnih ciklusa.
Kvržice se prirodno javljaju u dojci za mnogo razloga. Oni su često benigni i nestat će. Nisu sve kancerogene kvržice bolne, svakako biti ispitan. Prisutnost ili odsutnost boli ne jamči ništa


 

Ako imate kosu više nego inače na bradavici, lice, prsa, trbuh, leđa nekih drugih dijelova, koji mogu bilo biti pokazatelj raka. Morate odmah posjetiti liječnika.


narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar