Welcome ! :)

aaaa

utorak, 19. srpnja 2016.

Nakon što uradite OVO više nikada nećete patiti od ispucalih peta i žuljeva!




Jeste li ikada doživjeli ispucale pete? Pa, morate znati da je to problem koji može biti u rasponu od jednostavnih kozmetičkih izdanja pa do jako bolnog stanja. Ne samo da je to bolno, već je i vidljivo i neugodno za ljudsko oko.
Čim se pojavi problem, pobrinite se da spriječite pukotine da idu dublje i uzrokuju bol i krvarenje. Mnoge stvari mogu uzrokovati ispucale pete, ali uglavnom one dolaze s nepravilnom njegom stopala, a pogotovo ako se nosi neprikladna obuća.

Ponekad može biti uzrokovano nezdravom prehranom, suhim zrakom, starenjem, dugotrajnim stajanjem ili tvrdim podovima. Osim toga, uvjeti kao što su dijabetes, ekcemi, psorijaza i bolesti štitnjače također mogu uzrokovati ispucale pete.



U nastavku ćemo vam predstaviti jednostavan lijek koji će vam pomoći da uspješno eliminišete problem ispucalih peta,žuljeva i kurjih očiju u roku od 2 sedmice!

Izmrvite 10 aspirina ili andola kao prašak i dodajte u posudu sa 250ml 70% alkohola te ih pomiješajte zajedno. Stavite smjesu u malu staklenu bocu i ostaviti tako 1-2 dana.

Svake noći prije upotrebe protresti bocu i stavi na pamuk ili gazu. Nanesite na problematično područje, omotajte petu u plastičnu foliju i staviti čarapu.
Ostaviti preko noći da djeluje a sljedeće jutro isperite toplom vodom. Možete namazati i kremu na noge za još bolje rezultate.

Nakon 10-15 tretmana osjetit ćete razliku, a vaše napuknute pete potpuno će nestati.


megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar