Welcome ! :)

aaaa

subota, 9. srpnja 2016.

BUDITE OPREZNE: Zbog ljepote ubrizgala je OVO u lice. Pogledajte kako ona izgleda sada!





Mislim da sigurno možemo rećo da svi od nas žele da smo mogli promijeniti nešto na sebi u jednom trenutku. Bilo da je to oblik guze, masnoća na trbuhu, ili oblik vašeg lica, to je normalno.
Za zvijezde, pritisak je još gori. Nema skrivanja u vašoj spavaćoj sobi, čekajući da loši djelovi prođu.Vi ste u središtu pozornosti za sve  i redovito se kritizirate.

Čak i kad je neko i bez mane, lijep, može osjećati pritisak da se promijeni. Kao na primjer Hang Mioku, prekrasni južnokorejski model. Za ovu korejsku zvijezdu, odlazak pod nož nije baš završio tako dobro kao za neke od slavnih.

Ona je bila prirodna lijepa, ali zbog karijere kada je imala samo 28 htjela je injekcije lica kako bi joj lice bilo mekše.

Ona je ubrzo postala ovisna o odlasku pod nož, sve više i više. Liječnici su odbili izvršiti više operacija, ali Hang je  bila očajna.


 


Ovisnica o hirurgiji koja se borila sa mentalnim poremećajem, našla je kirurga spremnog da joj ubrizga injekcije. Što je još gore, on je poslao kući sa silikonom i špricom da ih da sebi sama.

Ona je uzelao stvari u svoje ruke, i ubrizgala silikonske injekcije kod kuće. Nažalost, njezina priča je krenula u lošem smjeru. Kad je ponestalo silikona, odlučila je početi koristiti ulje za kuhanje umjesto toga.

Tijekom vremena, lice joj postajalo sve više i više unakaženo. Morala je otići na restorativni zahvat.Liječnici su uspjeli ukloniti mnogo od silikona i ulja. Ali, nažalost Mioku sa ima puno ožiljaka.

Nakon ukupno 10 operacija, njeno lice je dovedeno do normalne veličine.3434
Unatoč tome, ona živi normalan život što više može. Trenutno radi u dućanu u Koreji pod nazivom “The Beautiful Shop” i više nije ovisna o plastičnoj hirurgiji.



Nema komentara:

Objavi komentar