Welcome ! :)

aaaa

srijeda, 20. srpnja 2016.

ASPARTAM-Vještački šećer koji se nalazi u svakom soku! POGLEDAJTE NJEGOVE UŽASNE POSLJEDICE



Možda nikad niste čuli za za njega ali aspartam trovanje je veoma stvarno. Također poznat pod drugačijim nazivima kao što su aminošećer ili nutrašećer, ovaj umjetni zaslađivač ima štetne efekte na ljudsko tijelo. A to se upravo desilo Rondinoj sestri. Prema njenom blogu,

“U oktobru 2011.godine, moja sestra se razbolila. Imala je stomačne spazme i imala je teško razdoblje. Hodanje je bilo najteže.

Davala je sve od sebe samo kako bi ustala uiz kreveta; toliko je imala jake bolove. Do marta 2002.godine, pretrpila je nekoliko biopsija mišića i tijala i bila je na 24 raznovrsna liječenja. Doktori nisu mogli otkriti šta je sa njom”. Doktori su vjerovali da Rondina sestra ima multiplasklerozu. Ali nisu bili u pravu. Ubrzo nakon što je saznala od čega bi njena sestra mogla bolovati, Ronda se prisjetila članka koji je pročitala o aspartamu.
Ronda je onda pitala sestru da li je pila dijetni sok i ona je odgovorila da jeste. Ustvari, popila je mnogo dijetnih sokova. Ronda joj je rekla da ih odmah prestane piti. A ono što se desilo poslije toga promijenilo je njen život zauvijek.
“Moja sestra me nazvala nakon 32 sata nakon našeg telefonskog razgovora i rekla mi da je prestala piti dijetni sok i da može hodati! Spazmi mišića su nestali. Osjećala se puno bolje”. Simptomi aspartam trovanja mogu uključivati glavobolje, smanjenu vidljivost, povišen krvni pritisak i vrtoglavicu. Najbolji način da izbjegnete aspartam trovanje je da prestanete konzumirati ovaj umjetni zaslađivač.

narodnilijekovi.info

Nema komentara:

Objavi komentar