Welcome ! :)

aaaa

ponedjeljak, 18. srpnja 2016.

Znate li šta će vam se desiti ako dva puta u toku dana stavite led na ovo mjesto?IZNENADIT ĆETE SE





Prema tradicionalnoj kineskoj medicini naše tijelo je energetski sustav u kojem energija (chi ili qi) teče kroz posebne puteve koji se nazivaju meridijani. Praktikanti akupunkture i slične tradicionalne kineske prakse vjeruju da kad smo dobili bolest što se događa na račun te energije koja je blokirana ili prekinuta i dovodi do neuravnotežene organizma. Kada se to dogodi, potrebno je potaknuti protok energije u tijelu, vratiti ravnotežu i pomoći organima da funkcioniraju ispravno.

Štoviše, smatra se da svaki meridijan u tijelu je povezan s drugim unutarnjim organom. Meridijani imaju pritisak bodova i vježbanje masaža ili akupunkture na tim mjestima može pomoći oslobađanje blokiranih qi meridijan, što zauzvrat oslobađa napetost u povezanom organa. Pritiskom i držanjem točku povlači Qi u kanal i osvježava organe


 

Jedna takva stvar pritiska, koji se nalazi na vratu, može poboljšati Vaše sveukupno zdravlje, raspoloženje i dati vam više energije, trebate samo staviti kocku leda na njega. Nalazi se između težišta na stražnjem dijelu vrata, na bazi lubanje i vrha vrata, u blizini osnovice kose. Akupunktura se odnosi na ove točke kao Feng Fu ili vjetra Mansion i masiranje te točke s kockom leda može poboljšati Vaše sveukupno zdravlje.

Ovo je način kako možete isprobali ovu tehniku kod kuće:

Uzmi kocku leda i leže na trbuhu. Stavite kockicu leda na Feng Fu točku i držite ga tamo za oko 20 minuta. Također se može vezati zavoj preko njega da bi ga držao na mjestu. U početku ćete se osjećati malo hladno i neugodno, ali ćete se naviknuti na to u roku od 30-60 sekundi, a vi ćete početi osjećaj toplinske prilive u cijelom tijelu.

bolje ćete spavati
Poboljšajt ćete funkciju probavnog sustava
Uklonit ćete česte prehlade
Zaustaviti glavobolju, zubobolju i bol u zglobovima
Poboljšajti disanje
Liječiti gastrointestinalnih problema
Vratiti funkciju štitnjače
Osloboditi se astme
Pomoći liječenju artritisa
Osloboditi se menstrualnih poremećaja
Pomoći upravljati stresom, umorom i depresijom
Upozorenje: Ako imate srčani stimulator, ili ste u drugom stanju, patite od epilepsije ili shizofrenije ne bi trebali prakticirati ovu tehniku.


narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar