Welcome ! :)

aaaa

ponedjeljak, 18. srpnja 2016.

Vaš mozak može biti puna upalnih limfne tekućine: ZA SVAKI SLUČAJ SPAVAJTE OVAKO DA SE OCIJEDI




Mi smo opširno govorili o limfnom sustavu u prošlosti, jer to je ključ za zdravo tijelo. Ovaj sustav funkcionira za uklanjanje toksina iz tijela i prenosi bijele krvne stanice, gdje su potrebne za borbu protiv infekcija. Ako je limfni sustav je spor, tada tijelo ne dobiva pomoć koja joj je potrebna da ostane u formi.
Neke stvari se mogu učiniti kako bi dobili zdrave limfe je vježba. Skokovi, ili skakanje na malom trampolinu, je najbolje moguće vježbe za dobivanje da se limfni sustav ponovno kreće. One također mogu izvršiti limfna drenaža ili pokušati suho četkanje. To su sve dobre metode za kretanje limfe u tijelu.

Sustav limfe radi za uklanjanje toksina i proteine iz mozga, a distribuciju glukoze, lipida i aminokiselina mozak treba da funkcionira ispravno. Loša funkcija ovog sustava može dovesti do problema kao što su kognitivni Alzheimerova bolest, Parkinsonova bolest, Huntingtonova bolest, ALS, i kronične traumatske encefalopatiju (degenerativna bolest mozga uslijed ponovljene traume glave).


 


U studiji koju obavlja Sveučilišta Stony Brook i objavljena u časopisu Journal of Neuroscience, znanstvenici su proučavali limfni sustav dok se spavalo. Otkrili su da poziciju spavanja odigrao veliku ulogu u tome koliko tekućine će biti premješteno iz mozga.

Oni koji su spavali s glavama podignutom imali su najmanju količinu gibanja tekućine, dok su oni koji su spavali na svojim stranama bez njihove glave podržane jastukom su imali izvrsno kretanje tekućine.

Može se zaključiti iz ovih studija da je najbolji način za spavanje je na vašoj strani, i iskreno, bez jastuka. To je najbolji način da biste dobili limfni sustav zdrav i zdrav mozak.

Međutim To može biti teško za neke, ali dodatne pogodnosti su vrijedne truda.
David Wolfe je opsežno govorio o tome. Jastuci nisu dobri za naše glave i vrat. Ne samo da oni uzrokuju bolove u vratu, oni također čine ga teže za protok krvi u mozak dok spavamo. To je najbolje da ih jednostavno odbacimo ii spavamo na ruci umjesto na jastuku.


narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar