Welcome ! :)

aaaa

ponedjeljak, 18. srpnja 2016.

Koristite li tablete da snizite loš holesterol? ODMAH PRESTANITE, EVO I ZAŠTO




Dok mnogi ljudi umiru od srčanih i moždanih bolesti uzrokovanih lošim holesterolom, tablete protiv hlesterola su i dalje neučinkovite .. Taj lijek, statin, također predstavlja visoki rizik od gubitka pamćenja i rak među pacijentima.
Statini pripadaju obitelji lijekova koji bi trebali biti propisani u pokušaju smanjivanja razine lošeg kolesterola u krvi. Ipak, prema istraživanjima provedenim , statini nisu tako dobri u svom poslu.

Dokazano je da je statin više od 80% nedjelotvoran, ali ipak ga propisuju !

Čak ima i ogromne nuspojave

Osim što je neučinkovit u rade svoj posao učinkovito u smanjenju razine kolesterola u krvi, statini su također odgovorni za nekoliko drugih neugodnih uvjeta kao što je naglašeno u nastavku:

Oni uzrokuju osip
Oni dovode do gubitka pamćenja
Oni su odgovorni za zatvor
Oni uzrokuju pospanost
Oni dovode do visoke razine šećera u krvi
Oni dovesti do proljeva
Oni dramatično povećavaju rizik od dijabetesa (tip 2)
Osim toga, oni su povezani s miozitis i rabdomiolize, stanja povezanih s upalom mišića i oštećenja. U stvari, rabdomioliza je vezan za oštećenja bubrega, pa čak i mogućeg zatajenja bubrega i smrti.

Osim gore navedenog, ovi lijekovi su također povezani s različitim vrstama raka, posebno raka dojke, prostate i rak mokraćnog mjehura.

Prema rezultatima istraživanja, statini uzrokuju porast proizvodnju T-stanica (patogena borbi protiv bijelih krvnih stanica). Prema tome, ostatak imunološki sustav postaje osakaćen, ostavljajući tijelo više osjetljivo na zloćudni napad.

Primjeri što jesti da bi prirodno izliječili loš holesterol



Laneno ulje
orasi
jaja
divlji losos
maslinovo ulje i smokve


narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar