Welcome ! :)

aaaa

ponedjeljak, 18. srpnja 2016.

10 znemirujući razlozi zašto nipošto ne smijete ovo piti, IAKO VAM TO DOKTORI PREPORUČUJU




U nastojanju da se pridruži zdravstvenu revoluciju, mnoga domaćinstva su prešla iz kravljeg mlijeka na sojino mlijeko. Za razliku od mlijeka od krave, sojino mlijeko ne sadrži laktozu, tako da za ljude koji vole izbjegavati mliječne, vegane ili oni koji imaju netoleranciju na laktozu, sojino mlijeko izgleda kao dobar izbor. Utvrđeno je da je sojino mlijeko čak i dobar izvor proteina, željeza, B vitamina i kalcija, dok se malo zasićenih masti i kolesterola. Zvuči dobro na površini, zar ne? Jedini problem je, istraživanje je pokazalo da konzumiranje sojino mlijeko može imati štetne nuspojave zbog kojih se može staviti zdravlje u ozbiljnu opasnosti.
Ne samo da je tijelo ne može probaviti karagenan koji je glavni sastjak sojinog mlijeka nego, nema hranjivu vrijednost i destruktivan je za imunološki sustav. To izaziva negativan imunološki odgovor koji uzrokuje upalu. Istraživanje je dokazalo da karaginan povećava rizik od raka debelog crijeva, uz gastrointestinalne upale koje mogu uzrokovati IBS, spastično debelo crijevo, kronični proljev i upalne bolesti crijeva.

Top deset razloga treba izbjegavati sojinim mlijekom

1. Soja sadrži velike količine prirodnih toksina koje utječu na razinu estrogena. Pijenje samo dvije čaše sojinog mlijeka dnevno može značajno mijenjati hormona u ženskom tijelu, narušavanja menstrualnog ciklusa.

2. Soja sadrži hemaglutinin, ugrušak koji uzrokuje crvene krvne stanice da se grušaju

3. Oko 99% soje je genetski modificirana. Sadrži jednu od najviših razina onečišćenja pesticida.

4. Soja i proizvodi od soje sadrže velike količine fitinske kiseline, koja inhibira resorpciju kalcija, magnezija, bakra, željeza i cinka.

5. soja sadrži visoke razine aluminija, koji je toksičan za tijelo. To negativno utječe na živčani sustav i bubrega i povezan s Alzheimerovom bolešću.

6. F soja proteini su izloženi visokim temperaturama tijekom obrade kako bi proteina soje izolirati i teksturom biljna bjelančevina. To ih čini opasnim za ljudsko probavu.

7. Soja sadrži otrovne izoflavone – genistein i daidzein. Oni mogu potaknuti rast raka dojke.

8. Soja sadrži biljka estrogena pod nazivom fitoestrogen koji ometaju endokrini funkciju i može dovesti do neplodnosti i raka dojke u žena.


 

9. soje ima visoku razinu goitrogens koji blokira proizvodnju hormona štitnjače.

10. nitrati, jaki karcinogeni, nastaju tijekom postupka sušenja raspršivanjem.

Iako doktori preporučuju, čak i bebama kao zamjenu za majčino mlijeko, to je samo dio korporacije kja želi da uništi ljudsku populaciju. Ma koliko da vam kažu da kravlje mlijeko nije zdravo, ipak je ovo 1000 puta gore. Pa vi birajte.


narodnamedicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar